Poďme tvoriť

...priateľstvo, vzťahy, nový svet! Toto bola hlavná myšlienka tábora, na ktorom sa stretlo spolu 70 mladých vo veku od 14-17 rokov.

Od prvého dňa bolo možné zachytiť, že sa na tomto tábore bude diať niečo špeciálne, výnimočné. A tak aj bolo...
Duch Svätý bol medzi nami mocne prítomný a každý z nás to mal možnosť zakúsiť.
Vďaka aktuálnym témam a mocným skúsenostiam (dynamikám) v lese, sme každý deň vstupovali do nového rozhodnutia - tvoriť! Vzťah s Pánom Ježišom, vzťahy v rodine, vzťahy v škole, vzťahy s priateľmi... Tvoriť nový svet, vďaka ohlasovaniu zmŕtvychvstalého Ježiša a skúsenosti s ním! A tú mal každý jeden z nás!
Bol štvrtok, 09.08.07, keď sme boli všetci spolu v sále, kde sme sa spolu radovali, tancovali a skákali na Pánovu chvál. Počas tejto modlitby sa nás Pán mocne dotýkal a my sme nemohli prestať kričať jednu úžasnú vec: Kristus žije! Trvalo to asi dve hodiny a my všetci sme boli naplnení obrovskou radosťou a slobodou! Na vlastné oči sme videli, ako nás Pán premenil a cítili sme Jeho dotyk! Bolo to super!
Vďaka tejto skúsenosti sme sa ešte viac vrhli do tvorenia nových vzťahov a priateľstiev. I preto sme dali tomuto táboru neoficiálny názov: Tábor zázrakov!
Keď to celé zrekapitulujem, tak sme na tábore skákali, tancovali, chválili, spievali, bežali, bojovali, opekali, kúpali sa:), športovali, jedli a samozrejme tvorili.
Čo dodať na záver? Všetci ste boli super!
Tak si to zopakujme: Somebody say.... A tábor povedal...

Michal


Fotogaléria